Rolstoelfiets

Weer samen fietsen met een rolstoelfiets

Bent u rolstoelafhankelijk of lukt het (tijdelijk) niet meer om te fietsen? Dat zijn voortaan geen redenen meer om niet te fietsen, want een rolstoelfiets biedt de ultieme oplossing. Het woord zegt het eigenlijk al: een rolstoelfiets bestaat uit een rolstoel en een fiets. Uw begeleider zit op de fiets en u kunt voor in de rolstoel zitten om ondertussen te genieten van het uitzicht. Om het u zo comfortabel mogelijk te maken, kunt u het voorste gedeelte zelf instellen op een manier dat het goed voor u zit. Voor wat steun aan de arm, schuift u bijvoorbeeld de steunen aan de zijkant naar voren. Op deze manier kan iedereen die niet meer zelf kan fietsen toch nog genieten van een fietstocht! Bekijk onze webshop met gebruikte en nieuwe fietsen van mooi merken zoals Van Raam.

Rolstoelfiets

De omgeving ontdekken met een rolstoelfiets

Een rolstoelfiets is een manier om uw vrijheid weer terug te krijgen. Hierdoor bent u niet gebonden aan uw eigen huis of appartement maar kunt u er zo nu en dan even op uit. Ook als het bijvoorbeeld niet meer lukt om ver te lopen, biedt de rolstoelfiets uitkomst. Zo komt u een stukje verder dan het standaard rondje dat u meestal loopt. Een andere handige bijkomstigheid is dat u niet afhankelijk bent van de taxi of het openbaar vervoer. Dan is het soms een gedoe om de rolstoel in een vervoersmiddel te plaatsen. Met een rolstoelfiets heeft u dat probleem niet meer omdat uw rolstoel gemakkelijk aan de fiets kan worden gekoppeld. Wilt u een proefrit maken met een rolstoelfiets? Maak dan meteen een afspraak!

Aanschaffen van een aangepaste fiets

jaren heen is het onze passie geworden om gebruikte hulpmiddelen een nieuw leven in te blazen. Daarbij bieden wij ook nog een garantie van 6 maanden. Ook bieden wij nieuwe kwalitatieve hulpmiddelen, zoals een driewielfiets of duofiets, voor een zacht prijsje aan. Voor diverse voorzieningen is het ook mogelijk om deze te leasen of te huren. Bent u geïnteresseerd in een van deze modellen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Mail naar info@dvmobility.nl of bel naar + 31 (0) 627119964. Wij geven u binnen 24 uur een terugkoppeling.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van de producten op de site of wil u meer informatie over de eventuele mogelijkheden neem vrijblijvend contact op.

info@dvmobility.nl

Passie

Door de jaren heen is het onze passie geworden om gebruikte hulpmiddelen een nieuw leven in te blazen. Daarnaast is het een uitdaging nieuwe kwalitatieve hulpmiddelen aan te bieden tegen een zacht prijsje.