Driewielfiets

Comfortabel op pad met een driewielfiets

Is het niet meer mogelijk om met een standaard fiets te fietsen? Of bent u bang om te vallen? Met een driewielfiets is het alsnog mogelijk om een stuk te gaan fietsen. Hierdoor blijft u mobiel en kunt u genieten van een fijne fietstocht. Dit komt omdat een driewielfiets verschillende voordelen heeft ten opzichte van een gewone tweewieler. Zo heeft u meer comfort tijdens het fietsen omdat u zelf niet steeds de balans hoeft te houden. Het zwaartepunt ligt namelijk standaard in het midden waardoor u gemakkelijk in balans in blijft. Hierbij maakt het niet uit hoe snel of langzaam u fietst. Wilt u eerst weten of een driewielfiets iets voor u is? Bij ons is het mogelijk om een nieuwe “Elektrische Van Raam Easy Rider 2 driewielfiets” te leasen. Informeer naar de mogelijkheden!

Driewielfiets

Kenmerken van een driewielfiets

Wist u dat het tot de mogelijkheden behoort om trapondersteuning te hebben op een driewielfiets? Daardoor kunt u ook achteruit fietsen wat erg handig is als u uw fiets ergens wilt parkeren. Een andere handigheid van een driewielfiets is dat u ten alle tijd op de driewielfiets kunt blijven zitten. Met een reguliere fiets moet u bij een kruispunt afstappen om de fiets in balans te houden. Dit is met een driewielfiets niet zo, wat u extra zekerheid geeft. Wij hebben diverse soorten driewielfietsen in ons assortiment van topmerken als Van Raam, Huka, Sunrise Media, Van Seenus, Stabag en nog veel meer. Neem direct een kijkje in de webshop! Op welke fiets wilt u een proefrit maken? Laat het ons weten door te mailen naar: info@dvmobility.nl.

Aanschaffen van een nieuwe fiets

Voordat u een driewielfiets aanschaft is het handig om te bekijken welke opties er allemaal zijn. In ons assortiment zitten fietsen met verschillende soorten motors en accu’s. Heeft u hier vragen over? Wij adviseren u graag! Ook kunt u van te voren inventariseren of het mogelijk is om een vergoeding aan te vragen. Daarnaast is het mogelijk om uw driewielfiets te laten verzekeren. Naast gebruikte en nieuwe driewielfietsen hebben wij ook een uitgebreid assortiment op het gebied van andere gebruikte hulpmiddelen, zoals een duofiets en rolstoelfiets. Daarbij is het onze uitdaging om nieuwe kwalitatieve hulpmiddelen aan te bieden tegen een zacht prijsje. Bent u geïnteresseerd in een van de producten in de webshop? Of wilt u meer informatie ontvangen over een bepaald product? Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar: info@dvmobility.nl.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van de producten op de site of wil u meer informatie over de eventuele mogelijkheden neem vrijblijvend contact op.

info@dvmobility.nl

Passie

Door de jaren heen is het onze passie geworden om gebruikte hulpmiddelen een nieuw leven in te blazen. Daarnaast is het een uitdaging nieuwe kwalitatieve hulpmiddelen aan te bieden tegen een zacht prijsje.