Duofiets

Samen op pad met een duofiets

Bent u bang om te vallen op een gewone fiets of lukt het niet meer om lange afstanden te fietsen? Met een duofiets zit u stevig en stabiel en kunt u zonder problemen een grote ronde maken. De naam ‘duofiets’ zegt het al, want u kunt met twee mensen tegelijkertijd trappen. Eigenlijk gaat het om een vergelijkbaar principe als een tandem maar op dit type fiets zit u gewoon naast elkaar. Dat maakt het ook extra makkelijk om met elkaar te communiceren omdat u elkaar goed kan zien. Bovendien is het niet nodig dat beide fietsers dezelfde conditie hebben. Wanneer de duofiets over een vrijloop beschikt is het niet nodig de trappers op hetzelfde tempo bewegen. De fiets zelf ziet er eigenlijk uit als een driewielfiets en heeft een lage instap. Zo is het erg makkelijk om op de fiets te stappen. Wilt u alleen op pad met de fiets? Bekijk dan eens de mogelijkheden op het gebied van een driewielfiets!

Duofiets

Genieten in de buitenlucht met een duofiets

Wilt u gezellig samen met iemand fietsen op een duofiets? Bij ons is het mogelijk om een duofiets te leasen. Zo kunt u bepalen of het iets voor u is. Daarnaast hebben wij een webshop met verschillende gebruikte fietsen maar ook nieuwe modellen die wij voor een zachte prijs aanbieden. Om tot een goede keuze voor een duofiets te komen, geven wij u alvast een aantal tips. Voor het krijgen van een goed beeld over de mogelijkheden van een duofiets, kunt u alvast een aantal instructievideo’s kijken die online te vinden zijn. Vervolgens is het van belang om vast te stellen waar u de fiets voor wilt gebruiken. Als u bijvoorbeeld lange stukken wilt gaan fietsen, kan het handig zijn om versnellingen te hebben. Wilt u zelf ervaren hoe het is om op een duofiets te fietsen? Maak dan een afspraak voor een proefrit!

Opties en mogelijkheden bij de aanschaf van een aangepaste fiets

De meeste duofietsen in onze webshop zijn te verkrijgen met verschillende opties. Daar informeren wij u uiteraard graag over! Denk bijvoorbeeld aan een stokhouder, boodschappenmand, voetfixatie een elektromotor voor trapondersteuning. Zo kunt u uw eigen fiets personaliseren op een manier die tegemoet komt aan al uw wensen. Wist u dat wij naast duofietsen en driewielfietsen ook rolstoelfietsen in onze webshop hebben? Het is onze passie om gebruikte hulpmiddelen een nieuw leven in te blazen. Daarnaast vindt u ook nieuwe exemplaren in onze webshop! Heeft u een vraag over een van onze modellen of wilt u een afspraak maken? Neem contact op door te mailen naar info@dvmobility.nl of bel naar + 31 (0) 627119964.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van de producten op de site of wil u meer informatie over de eventuele mogelijkheden neem vrijblijvend contact op.

info@dvmobility.nl

Passie

Door de jaren heen is het onze passie geworden om gebruikte hulpmiddelen een nieuw leven in te blazen. Daarnaast is het een uitdaging nieuwe kwalitatieve hulpmiddelen aan te bieden tegen een zacht prijsje.